Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 100 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată au ars în Giurgiu

ziuaconstanta.ro
incendiu vegetatie

Aproximativ 100 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată au ars, la sfârşitul săptămânii trecute, în judeţul Giurgiu, pompierii intervenind în 22 de localităţi din judeţ pentru stingerea incendiilor.

"La finalul săptămânii trecute, pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unor incendii de mirişte, vegetaţie uscată şi gunoi menajer în 22 din cele 54 de localităţi din judeţ. Pentru stingerea incendiilor, care au cuprins o suprafaţă totală de peste 98 de hectare, au fost activaţi pompierii din cadrul tuturor subunităţilor de pompieri de pe raza judeţului Giurgiu", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Monalisa Frâncu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Bacşiş fabulos la un restaurant! Personalul a început să plângă: 'A fost extrem de emoţionant. A fost o perioadă foarte dificilă pentru noi'

Cele mai mari suprafeţe cuprinse de incendii au fost la Prundu, unde au ars 30 de hectare, Colibaşi - 24 de hectare, Dobreni - 20 de hectare, iar la Mârşa, Mihai Bravu, Sfântu Gheorge Naipu şi Falaştoaca au ars terenuri cuprinse între unu şi şase hectare.

La Frăteşti, Slobozia, Mirău, Stejaru, Dârvari, Greaca, Dobreni, Colibaşi, Prundu, Mârşa, Braniştea, Crucea de Piatră, Mihai Bravu şi Vedea au fost şi incendii de gunoi menajer, care au cuprins câteva tone de deşeuri.

Citește și: Ministrul Agriculturii anunță jalea: Avem un deficit pentru produsele agro-alimentare de 2,5 miliarde de euro cu UE

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii din cadrul detaşamentelor Giurgiu şi Bolintin, gărzile de intervenţie Mihăileşti, Colibaşi, Roata de Jos, punctele de lucru Călugăreni şi Greaca.

Cauza probabilă a producerii incendiilor a fost focul în spaţii deschise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.