Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 170 de militari au acţionat în Bucureşti, Constanţa şi Tulcea pentru deszăpeziri

www.puterea.ro
deținuți deszăpezire

Aproximativ 170 de militari, cu aproape 40 de mijloace tehnice, au acţionat miercuri în 11 misiuni pentru diminuarea efectelor căderilor de zăpadă din Bucureşti şi din localităţi de pe raza judeţelor Constanţa şi Tulcea, informează Ministerul Apărării Naţionale. Remorcherul fluvial 328 al Secţiei 325 Logistică din Tulcea continuă să asigure transportul persoanelor între municipiul Tulcea şi suburbia Tudor Vladimirescu. Totodată, militari din Forţele Terestre şi din unităţi de sprijin logistic desfăşoară intervenţii în sprijinul populaţiei din localităţile Negru Vodă şi Ovidiu, din judeţul Constanţa.

"În Bucureşti, în cursul după-amiezii, aproximativ 100 de militari au fost solicitaţi de autorităţile locale pentru deblocarea spaţiilor pietonale din jurul unor instituţii publice, a Arcului de Triumf şi a altor obiective din Capitală", precizează MApN. Pe timpul intervenţiilor, militarii au acţionat cu tehnică auto de mare putere, autocamioane 6x6, autofreze şi nave fluviale militare, conform Agerpres.

Armata rămâne pregătită să intervină în primă urgenţă, la nivelul întregii ţări, cu peste 3.500 de militari şi circa 660 de mijloace tehnice cu putere sporită de deplasare, tractare şi transport, autosanitare şi automacarale, precum şi cu cinci elicoptere şi o aeronavă ale Forţelor Aeriene Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.