Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aproximativ 300 de persoane din Vrancea au intrat în izolare la domiciliu în weekend. Numărul celor carantinaţi este în scădere

ipsos.com
izolare

Circa 300 de vrânceni au intrat în izolare la domiciliu în weekend, numărul acestora ajungând la 807, în timp ce numărul persoanelor carantinate este în scădere, a informat, luni, Prefectura Vrancea.

"În judeţul Vrancea, în data de 25 mai 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică 807 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 61 persoane, iar 44 sunt în carantină la domiciliu", a precizat Prefectura Vrancea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: E ruptură în PSD! Codrin Ștefănescu a explodat: Partidul este predat la cheie .

Vineri, DSP Vrancea a raportat un număr de 518 persoane în autoizolare la domiciliu, 98 de persoane în carantină instituţionalizată şi 101 persoane în carantină la domiciliu.

Potrivit Prefecturii, numărul persoanelor vindecate a ajuns la 267, în timp ce în spitalele din Focşani şi Adjud se află internaţi 117 pacienţi, dintre care patru la secţia de Terapie Intensivă, doi la Focşani şi doi la Adjud.

Până în prezent, DSP Vrancea a efectuat peste 4.100 de teste, în judeţ fiind confirmate 571 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 38 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.