Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte zile de tratamente medicale și relaxare pentru seniorii Sectorului 5 din București

seniori Sectorul 5

Șapte zile de tratamente medicale și relaxare pentru seniorii sectorului 5 din București

Seniorii din comunita tea sectorului 5, vor avea parte de câteva zile de servicii medicale, terapii și relaxare. Echipa de consilieri PNL a inițiat, la nivelul administrației locale, un proiect prin care persoanele cu venituri mici vor beneficia de un sejur gratuit pentru tratament în mai multe stațiuni balneo-climaterice de interes național renumite pentru servicii medicale specializate oferite de personal medical cu cea mai înaltă calificare. Proiectul a fost initiat de consilierii PNL sustinut de consiliul local sector 5 precum și de primarul Piedone.

“Creșterea calității vieții pentru cei mai în vârstă este unul dintre scopurile declarate ale echipei de consilieri PNL și ne bucurăm că am avut susținerea colegilor noștri din opoziție, recunoscând astfel importanța sprijinirii persoanelor în vârstă. Timp de câteva zile, seniorii se vor bucura de servicii medicale, terapii și relaxare. Ne dorim ca această inițiativă să fie doar începutul care reflectă angajamentul PNL pentru o comunitate sănătoasă și solidară”, a declarat Leonard Zamfirescu, consilier local PNL.

Consilierii PNL pregătesc o serie de proiecte pentru sănătatea locuitorilor sectorului cinci.

Complexul „Sf. Andrei”, Instituție publică subordonată Consiliului Local Sector 5, este situat în Piața George Coșbuc și este primul centru medical deschis de administrația locală a Sectorului 5. Inițiativa le aparține consilierilor PNL și a fost sprijinită de toate partidele. Centrul oferă servicii de monitorizare și îmbunătățire a sănătății pentru persoanele cu venituri reduse.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.