Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arabia Saudită sare în apărarea jihadiștilor palestinieni: 'Condamnăm atacul forțelor de ocupație israliene' din Fâșia Gaza

Planet Concerns
arabia saudita

Arabia Saudită a denunțat sâmbătă un atac efectuat de forțele de israeliene asupra Fâșiei Gaza, a relatat agenția de presă saudită Arab News.

Armata israeliană a avertizat că loviturile aeriene mortale împotriva militanților palestinieni din Gaza ar putea dura o săptămână, în timp ce focurile de armă transfrontaliere au reverberat pentru a doua zi în cea mai gravă escaladare de la războiul de anul trecut.

Ministerul de Externe al Arabiei Saudite a declarat că Regatul este alături de poporul palestinian și a făcut apel la comunitatea internațională să își asume responsabilitățile pentru a pune capăt escaladării.

De asemenea, Arabia Saudită a făcut apel la comunitatea internațională să asigure protecția necesară pentru civili și să depună toate eforturile pentru a pune capăt conflictului de lungă durată, a adăugat ministerul.

content-image

Bilanțul ultimelor violențe din Fâșia Gaza a crescut la 24 de morți, inclusiv șase copii, potrivit autorităților sanitare ale Hamas, dar Israelul neagă că a efectuat un nou atac care ar fi ucis minori.

Ministerul Sănătății din Gaza dă vina pe "agresiunea israeliană" pentru aceste decese, precum și pentru cele 203 persoane rănite.

Israelul neagă vina pentru o lovitură în Jabaliya, care ar fi ucis șapte persoane, inclusiv patru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.