Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad - Peste 260 de amenzi, în valoare de 295.000 lei, au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie

amenda

Peste 260 de amenzi au fost aplicate de către poliţiştii, jandarmii şi poliţiştii locali din Arad, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor privind restricţiile de circulaţie, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 295.000 de lei.

Conform unui comunicat de presă remis, luni, de Prefectura Arad, cele mai multe controale au fost făcute de către poliţişti, care au verificat 2.077 persoane şi 42 societăţi comerciale şi au aplicat 159 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 255.000 de lei, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

Jandarmii au aplicat 40 de amenzi, în valoare totală de 21.500 lei, iar poliţiştii locali au întocmit 63 procese verbale de contravenţie, însemnând 18.500 lei.

La nivelul judeţului Arad, potrivit sursei citate, se află în centrele de carantină 149 de persoane. Pe de altă parte, 133 de persoane au încheiat perioada de carantină de 14 zile.

Totodată, în autoizolare la domiciliu se aflau, luni, 1.316 de arădeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.