Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Un bărbat de 26 de ani fără permis ar fi furat două maşini şi ar fi alimentat la benzinărie fără să plătească

soferi

Un tânăr din judeţul Arad care nu are permis de conducere este cercetat de poliţişti după ce în decurs de câteva zile ar fi furat două maşini, iar pe una a condus-o, a alimentat fără să plătească la o benzinărie, a avariat-o şi a abandonat-o.

Bărbatul are 26 de ani, este din Macea şi ar fi furat maşinile din localităţile Şiria şi Vladimirescu, însă este suspect de furturi şi în alte cazuri, potrivit Agerpres.

"Cu unul dintre autoturisme s-ar fi deplasat la o staţie peco din zonă, unde ar fi alimentat fără să plătească, ulterior ar fi avariat autoturismul şi l-ar fi abandonat. În urma verificărilor, s-a stabilit că cel în cauză nu deţine permis de conducere. Acelaşi bărbat este bănuit de un furt dintr-o societate comercială din Măderat, de unde, în noaptea de 11/12 noiembrie a.c., prin tăierea gratiilor unui magazin, ar fi sustras aproximativ 1.000 de lei. Tot în cursul acestei luni, bărbatul ar mai fi sustras un autoturism din Olari, pe care l-ar fi abandonat între localităţile Sânmartin şi Socodor", a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive. El este cercetat pentru infracţiuni de furt în scop de folosinţă şi furt calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.