Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arad: Unul dintre cei doi arestaţi în cazul atacului asupra interlopului a tras cu arma, conform procurorilor

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut
Unul dintre cei doi inculpaţi în cazul atacului armat din 1 o octombrie, comis asupra lui Daniel Dragoman, cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a Aradului, a fost cel care a tras cu arma, a precizat miercuri, într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, informează Agerpres.

Potrivit documentului citat, se infirmă astfel varianta susţinută iniţial de cei doi inculpaţi, conform căreia o persoană necunoscută, îmbrăcată în negru ar fi tras focurile de armă. 

Totodată, procurorii precizează că, în zorii zilei de 1 octombrie a.c., lui Daniel Dragoman i-a fost furată o borsetă în care se afla o sumă de bani de către unul dintre cei doi inculpaţi care l-au atacat, Alin Iovănuţ şi Florin Maliţa. 

"Din probele administrate până în acest moment procesual a rezultat suspiciunea rezonabilă că, în data de 1 octombrie 2018, în jurul orei 04.00 a.m., în municipiul Arad, în faţa locuinţei concubinei sale, persoana vătămată (Daniel Dragoman. n.red.), după ce a coborât din autoturismul său, a fost atacată de către unul dintre cei doi inculpaţi, sosiţi de asemenea la locul faptei, cu un alt autovehicul. În timpul confruntării victimei cu cel care l-a atacat, celălalt inculpat a executat două focuri de armă, după o prealabilă ameninţare, cel de al doilea proiectil tras lovind coapsa piciorului stâng al persoanei vătămate, determinând leziuni traumatice specifice unor plăgi prin împuşcare. Consecutiv agresiunii, profitând de retragerea victimei, care a constatat că este rănită, unul dintre inculpaţi a sustras borseta aparţinând persoanei vătămate în interiorul căreia se afla o sumă de bani. După incident, cei doi inculpaţi şi-au asigurat scăparea, unul prin fugă, iar celălalt deplasându-se cu autoturismul", se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.  

În cursul audierilor, cei doi inculpaţi au susţinut că o a treia persoană, îmbrăcată în negru, ar fi tras asupra lui Daniel Dragoman. Poliţiştii au căutat pistolul, cu ajutorul pompierilor, în canalul Mureşel, în cartierul Confecţii al municipiului Arad, însă arma cu care s-a tras nu a fost găsită. 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, cercetările continuă cu Florin Maliţa şi Alin Iovănuţ, în stare de arest preventiv, cei doi având emise pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.