Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arest preventiv pentru un bărbat care a lovit-o cu palma pe soacra sa - Aceasta a suferit un AVC şi a decedat

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
Victima, o femeie în vârstă de 67 de ani, a fost lovită de ginerele ei în ziua de 6 ianuarie şi din cauza loviturii puternice a suferit un traumatism cranian şi apoi un accident vascular cerebral.

"A fost un incident, în ziua de 6 ianuarie, între inculpat şi victimă, soacra sa, la domiciliul acestora. A fost un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, ca urmare a reproşurilor victimei privind consumul de alcool. Inculpatul i-a aplicat o lovitură puternică peste obrazul stâng cu palma, iar victima, în vârstă de 67 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral. S-a apelat la 112, au mers poliţiştii la locul incidentului, a fost instituit un ordin de protecţie. Simptomatologia a apărut tardiv, pe 10 ianuarie, când victima se îndrepta spre Judecătoria Caracal, pentru ordinul de protecţie, însă pe drum i s-a făcut rău şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal. A fost pus diagnosticul de accident vascular cerebral, de acolo a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru intervenţie chirurgicală însă nu a putut fi salvată şi a decedat", a precizat procurorul Anca Anuţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar pe 13 ianuarie a fost prezentat instanţei şi a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.