Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ARESTAREA Alinei Bica în Italia - Unde a fost prinsă fosta șefă DIICOT

Alina Bica Costa Rica

Apar noi informații despre reținerea Alinei Bica în Italia. Poliția Română a anunțat, vineri seara, că fosta șefă DIICOT a fost prinsă de polițiști, după ce pe numele acesteia era emis un mandat internațional de arestare.

Potrivit informațiilor obținute de STIRIPESURSE.RO, Alina Bica se afla într-un taxi, într-o zonă limitrofă a orașului Bari, în momentul în care autoturismul a fost blocat în trafic de carabinieri. Fosta șefă DIICOT nu a opus rezistență și a mers la secția de poliție, acolo unde a fost audiată. Ulterior, ea va fi dusă în fața judecătorilor pentru confirmarea mandatului de arestare.

Ioan Bene, celalalt urmărit internațional, prins și el în Italia, era și acesta tot într-un taxi, în zona centrală a orașului Bari. Și în cazul acestuia se va urma aceeași procedură.

Citește și: SHOW Schimb dur de replici între Victor Ponta și Traian Băsescu în direct: 'După şase seara, culcaţi-vă!' / 'E tonul prostului'

Alina Mihaela Bica era urmarită internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de către Tribunalul București, pentru favorizarea făptuitorului. Aceasta are de executat 4 ani de închisoare.

Ioan Bene era urmărit internațional în baza Mandatului European de Arestare emis de către Tribunalul București, pentru fals sub înscrisuri sub semnătură privată, dare de mită, evaziune fiscală. Acesta are de executat 6 ani și 2 luni de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.