Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Argăseală: 'Nu exista niciun motiv să nu fie votat Gino Iorgulescu, percepţia oamenilor nu poate fi schimbată peste noapte'

www.ziuaconstanta.ro
Gino Iorgulescu

Preşedintele FCSB Valeriu Argăseală a declarat, luni, că nu a existat niciun motiv pentru care Gino Iorgulescu să nu fie votat din nou la conducerea LPF, apreciind că percepţia oamenilor nu poate fi schimbată într-o noapte.

"Nu avea cum să nu iasă, Gino a făcut multe lucruri bune la ligă şi lucrurile vor fi tot mai bune. Ştiu că se lucrează inclusiv pentru schimbarea legislaţiei, aşa că nu exista niciun motiv să nu fie votat Gino Iorgulescu. Ce se poate schimba? Nu le poţi schimba oamenilor percepţia într-o noapte dacă s-a lucrat patru ani. Nu cred că se poate face asta. Că se decide politic sau nu a devenit ca un fel de sperietoare pentru cei care pierd şi nu poate fi în regulă lucrul ăsta. 13 oameni nu pot fi convinşi decât prin realizările pe care le-a avut. Nu trebuie să reducem tot la drepturile TV. Drepturile TV vor rămâne la nivelul de acum, urmând să crească în următorii cinci ani, în funcţie de cum va fi manageriat. Fotbalul românesc mai are nevoie şi de o susţinere foarte mare din partea oamenilor de afaceri, a comunităţilor locale şi acum există legislaţie care să permită acest lucru", a declarat Argăseală, potrivit News.ro.

Citește și: Gino Iorgulescu își continuă HEGEMONIA: 'Favoritul' lui Dragnea și-a UMILIT contracandidatul la alegerile pentru șefia LPF

El a vorbit şi despre meciul FCSB cu CS Universitatea Craiova, programat, duminică, în etapa a XVI-a a Ligii I, subliniind că încă nu se ştie dacă acesta se va disputa la Craiova sau la Severin. "Acum avem meci de cupă şi apoi duminică cu CSU, dar încă nu ştim unde se va juca. Chiar azi vorbeam cu delegatul de la Craiova şi îmi spunea că nu se ştie. Sunt nişte probleme administrative, din câte ştiu, dar fizic lucrările sunt terminate. Noi ne-am dori să s ejoace la Craiova, pentru că e un stadion frumos, dar dacă nu, probabil se va merge la Severin".

Gino Iorgulescu a câştigat un nou mandat la conducere LPF, el fiind reales în funcţie, luni, în cadrul Adunării Generale a forului, cu 13 voturi pentru şi unul împotrivă, în faţa lui Sorin Drăgoi. Gino Iorgulescu era în funcţia de preşedinte al LPF din 14 noiembrie 2013, iar de luni va avea un nou mandat, pe cinci ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.