Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A intrat peste doi bătrâni în casă și a vrut să îi omoare

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 33 de ani, din Negraşi, a fost reţinut pentru tentativă la omor şi tâlhărie, după ce a intrat în locuinţa unor bătrâni şi i-a agresat, informează IPJ Argeş.

"În seara zilei de 07 februarie a.c., poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie de 78 de ani, din Negraşi, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi seri, persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţă şi i-ar fi agresat atât pe ea, cât şi pe soţul său de 72 de ani. La faţa locului au intervenit, pentru primele măsuri, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Rociu, care au identificat cele două persoane vătămate, acestea prezentând lovituri la nivelul capului", precizează IPJ Argeş într-un comunicat transmis duminică.

Niciuna dintre cele două persoane nu a putut oferi detalii cu privire la autori.

Având în vedere leziunile pe care le aveau, cei doi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

La faţa locului s-a deplasat şi echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti, care a efectuat cercetări, scrie agerpres.ro.

"În urma evaluării medicale a leziunilor victimelor, precum şi a cercetărilor cu privire la modalitatea de săvârşire a faptei, în cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor calificat şi tâlhărie calificată, în care cercetările sunt desfăşurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş", se arată în comunicat.

În urma cercetărilor, a fost identificată persoana bănuită de săvârşirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negraşi.

După administrarea probatoriului, sâmbătă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, menţionează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.