Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un mort şi doi răniţi după ce un autoturism s-a răsturnat şi a luat foc în Câmpulung Muscel.

accident Bucuresti

O femeie a murit şi alte două persoane au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 73, în municipiul Câmpulung Muscel.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, circula dinspre Câmpulung Muscel către Piteşti.

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung s-a stabilit că, un bărbat de 56 de ani (...), în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul a luat foc", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş, informează Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, în urma accidentului a rezultat decesul unei femei de 80 de ani, pasageră în autoturism, precum şi rănirea altor două persoane, şoferul şi o femeie de 56 de ani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că femeia de 56 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată de urgenţă la spital. Ea era semi-conştientă, cu politraumatisme şi arsuri de gradul doi pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului.

Bărbatul de la volan, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, prezenta câteva leziuni, dar era conştient şi cooperant.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

"În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", menţionează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.