Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopia Târgoviștei a organizat o tabără la mare pentru copiii de la centrul rezidențial al eparhiei

www.wikipedia.org
biserica ortodoxa

Arhiepiscopia Târgoviștei a organizat, la inițiativa Părintelui Mitropolit Nifon, o tabără la mare pentru copiii găzduiți la Centrul Rezidențial – Apartament de tip familial „Sf. Ier. Nicolae”.

În perioada 5-10 iulie 2020, cei cinci copii de la centrul rezidențial, care funcționează în cadrul Asociației Centrul Diaconal Casa Creștină, au fost cazați în stațiunea Eforie Nord, potrivit basilica.ro.

Citește și: Inspecția Muncii a strâns din amenzi 6 milioane de lei în doar 10 zile: Peste 300 de persoane prinse că munceau 'la negru'

Cu respectarea regulilor sanitare, copiii au făcut și o excursie la Constanța, unde au vizitat Catedrala Ortodoxă, acvariul și Roata Panoramică de pe faleza Cazinoului.

Săptămâna aceasta, arhiepiscopia, cu ajutorul Părintelui Mitropolit Nifon, le va oferi copiilor și o tabără la munte, la Mânăstirea Peștera.

Citește și: AVERTISMENT Şase focare familiale cu 26 cazuri de COVID-19, urmare a cererii de externare sau a refuzului internării

Asociația Centrul Diaconal Casa Creștină a fost înființată în 2004 de Arhiepiscopia Târgoviștei, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, cu scopul de a susține misiunea social-filantropică a eparhiei.

Asociația oferă serviciu rezidențial pentru copii în Apartamentul de tip familial „Sf. Ier. Nicolae”, organizează ateliere de artă pentru copii la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei și pune la dispoziția lucrătorilor din domeniu un Centru de resurse pentru tineret și voluntariat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.