Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arhiepiscopul Dunării de Jos: 'Când ne rugăm, sufletul ajunge direct în paradis'

Facebook
ÎPS Casian, Dunărea de Jos

Arhiepiscopul Dunării de Jos spune că începutul Postului Adormirii Maicii Domnului, chiar dacă se suprapune cu perioada concediilor, echivalează cu intrarea în raiul rugăciunii. El îi cheamă pe credincioși să nu caute doar frumusețile pitorești ale României în timp ce-și petrec concediul, ci și frumusețile spirituale, care li se deschid prin rugăciune.

„Când ne rugăm, sufletul ajunge direct în paradis. De mâine ne deschide ușa raiului în grădina ei de frumuseți din România, Maica Domnului. Începe postul Sfintei Mării”, a transmis sâmbătă ierarhul într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Haideți cu toții în grădina Maicii Domnului, dar să o căutăm pe Maica Domnului, nu numai grădina ei!”

„Locul preferat de vacanță este ca o intrare într-o lume dorită pentru odihnă, recuperare și refacere. Starea bună a noastră în mijlocul frumuseții și liniștii, naturaleții și purității, ne dă cea mai prielnică stare de a mâna și duhul nostru în paradisul său iubit. Sufletul dorește ca cerbul după izvoare proaspete și line, paradisul”, precizează Înaltpreasfințitul Părinte Casian în mesajul său.

Duminică, arhiepiscopul a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Ap. Andrei” din Galați și a rostit la final rugăciunea specială pentru intrarea în post, relatează Basilica.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.