Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ariana Grande a lansat albumul „k bye for now (swt live)” - Câte piese are şi ce cover-uri conţine

Ariana Grande

Cântăreaţa Ariana Grande a lansat luni albumul „k bye for now (swt live)”, care cuprinde 32 de piese înregistrate în timpul turneului „Sweetener”, potrivit NEWS.ro.

Artista a oferit indicii privind apariţia acestui material încă din noiembrie şi l-a lansat luni după ce a încheiat în California turneul care a cuprins 100 de concerte.

Pe album sunt incluse înregistrări din concerte susţinute la Londra, Copenhaga, Nashville şi New York, potrivit NME.

Citeşte şi: LOVITURĂ de BAROS pentru foşti oficiali de top dată de CNATDCU - Titluri de doctori restrase pentru fost şef şecţie ICCJ şi fost şef la crimă organizată

„k bye for now (swt live)” include piese pe de „Sweetener” (2018) şi de pe „thank you, next” (2019), dar şi de pe albumele „Dangerous Woman” (2016) şi „My Everything” (2014).

Lista cuprinde şi coverul „My Heart Belongs to Daddy”, compoziţie a lui Cole Porter devenită celebră odată cu interpretarea făcută de Marilyn Monroe în filmul „Let’s Make Love” (1960). Varianta Arianei Grande a fost folosită ca interludiu în concertele din turneu.

Anul 2019 a fost unul important în cariera Arianei Grande. A lansat „thank you, next”, care a devenit primul album cu peste 2 miliarde de accesări online anul acesta, a primit nominalizări la prestigioase premii, inclusiv cinci, la premiile Grammy 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.