Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arina Sabalenka, în semifinale la Turneul Campioanelor; Ons Jabeur, eliminată

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor, după ce a reuşit să o învingă cu 6-3, 7-5 pe americanca Jessica Pegula, vineri la Fort Worth (Texas), clasându-se pe locul secund în Grupa Nancy Richey, după grecoaica Maria Sakkari, informează Agerpres.

Sabalenka (24 ani) rămâne astfel în cursa pentru cucerirea unui prim titlu în 2022, care ar fi al doisprezecelea din cariera sa şi, mai ales, cel mai prestigios, la cea de-a doua sa participare la competiţia de final de sezon din WTA Tour.

Ea o va înfrunta duminică pe poloneza Iga Swiatek, numărul unu mondial, prima clasată în Grupa Tracy Austin, care a dominat cu autoritate circuitul feminin în acest an, cu opt titluri câştigate, două dintre ele de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open.

Tunisianca Ons Jabeur, a doua jucătoare a lumii, a părăsit în schimb Turneul Campioanelor în faza grupelor, alături de Jessica Pegula (nr.3), după înfrângerea în două seturi, 6-2, 6-3, suferită vineri în partida cu Maria Sakkari (nr.5). Jabeur i-a uşurat însă misiunea adversarei sale, comiţând 31 de greşeli, faţă de 10 ale jucătoarei elene.

Sakkari, semifinalistă la Turneul Campioanelor şi anul trecut, are în palmares un singur titlu WTA, cucerit în 2019 la Rabat, precum şi patru finale pierdute în acest an (Sankt Petersburg, Indian Wells, Parma şi Guadalajara).

Ea va juca în penultimul act cu câştigătoarea partidei dintre Caroline Garcia (Franţa) şi Daria Kasatkina (Rusia), programată sâmbătă, când se va disputa şi întâlnirea dintre Iga Swiatek şi Coco Gauff din Statele Unite, deja eliminată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.