Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Armata ucraineană lovește strategic în teritoriul anexat de Vladimir Putin: au lăsat fără curent peste 100.000 de oameni

bbc.com
Lugansk Doneţk Zaporijjea Herson ucraina harta

Peste 105.000 de abonați din șase județe din Donețk au rămas fără curent electric luni, ca urmare a bombardamentelor trupelor ucrainene, transmit forțele pro-ruse, prin vocea Ministerul Cărbunelui și Energiei al Republicii Populare Donețk.

"La ora 10:28, ca urmare a unor bombardamente, o serie de stații au fost de-energizate în Donețk, 758 de stații de transformare, 105.800 de abonați casnici", a precizat ministerul într-un mesaj pe Telegram, citat de TASS.

Potrivit datelor reprezentanței Republicii Populare Donețk, unități ale armatei ucrainene au bombardat luni dimineață Donețkul de șapte ori de la artileria de calibru mare. Mai multe zone au fost incendiate. La rândul său, locotenent-colonelul Miliției Populare (NM), adjunct al Parlamentului Republicii Populare Donețk (DPR), Andrei Baevsky, a declarat, luni, că intensitatea bombardamentelor Donețkului din partea ucraineană a crescut semnificativ. Informațiile nu au fost confirmate și dintr-o sursă independentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.