Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal din perioada 1996-2018, este dispus să îl consilieze pe Freddie Ljungberg, interimarul londonezilor

www.agerpres.ro
Arsene Wenger

Arsene Wenger (70 de ani), antrenorul lui Arsenal din perioada 1996-2018, a declarat că este dispus să îl consilieze pe Freddie Ljungberg, tehnicianul interimar al londonezilor, dacă acesta îi va solicita ajutorul, potrivit Mediafax.

Declarația lui Wenger vine în contextul în care Ljungberg a spus că și-ar dori să vorbească cu fostul său antrenor înaintea meciului cu Brighton, care va avea loc joi.

"Dacă va avea nevoie de asta, cu siguranță eu sunt disponibil. Freddie este fantastic, pus pe treabă, și își dorește acest post pentru o durată îndelungată. În viață ai nevoie de oportunități, iar el are parte de una acum. Inima mea a rămas aproape de club și îmi doresc să aibă rezultate bune", a declarat Wenger, potrivit BBC.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

Freddie Ljungberg (42 de ani) a preluat postul de interimar la 29 noiembrie, după demiterea antrenorului principal Unai Emery. Suedezul a debutat cu o remiză, duminică, pe terenul lui Norwich, scor 2-2.

Următorul meci al lui Arsenal va avea loc pe teren propriu, joi, de la ora 22:15, contra lui Brighton, în runda cu numărul 15 din Premier League.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.