Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arsene Wenger REVINE în fotbal: A semnat un nou contract, va fi director sportiv

www.agerpres.ro
Arsene Wenger

Legenda clubului Arsenal, Arsene Wenger, nu a stat mult departe de fotbal. Se pare că s-a înţeles cu Paris Saint Germain şi va deveni directorul sportiv al campioanei Franţei, anunţă presa internaţională, relatează Mediafax.

Citește și: Cam asta e valoarea Simonei Halep în lume! Belinda Bencic, după victorie: 'Tata mi-a spus: 'Îţi dai seama cu cine joci? Unde joci? Să fii recunoscătoare'

Legendarul manager francez a participat la o întâlnire cu Nasser Al Khelaifi, preşedintele francezilor, iar italienii de la tuttomercatoweb.com şi mai multe surse din presa din Germania anunţă că cei doi au bătut palma pentru o colaborare. Astfel, Wenger va veni la PSG pentru a-l înlocui pe Antero Henrique, omul responsabil cu transferurile la campioana Franţei intrat într-un conflict deschis cu antrenorul Thomas Tuchel.

"Viitorul meu nu e clar nici pentru mine. Mă bucur de viaţa fără presiune, de libertate, dar îmi lipseşte competiţia. Am călătorit foarte mult în ultimul timp şi am refuzat ofertele câtorva cluburi. Dar jobul meu este să ajut oamenii să scoată ce au mai bun din ei şi voi continua să fac asta. În ce fel? Încă nu ştiu. O voi face pe teren sau o voi face împărtăşind cunoştinţele mele oamenilor care se află acolo", spunea, miercuri, Arsene Wenger, cel care a refuzat oferte de la AC Milan şi Real Madrid, după ce a pus capăt perioadei de 22 de ani pe banca lui Arsenal.

Citește și:  CRIZA lovește și la 'case mari'! Audi trimite acasă 10% din ȘEFII companiei

Disensiunile dintre Henrique şi Tuchel, care au dus, în cele din urmă, la înlocuirea primului, au început la scurt timp de la startul sezonului, când antrenorul german a început să se plângă că directorul sportiv nu i-a adus un mijlocaş central de certă valoare. Pe Anfield (2-3 cu Liverpool în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor), Tuchel a fost nevoit să joace cu fundaşul central Marquinhos pe poziţia de închizător şi cu Adrien Rabiot şi Angel di Maria în linia de trei de la mijlocul terenului, iar decizia a fost una forţată de lipsa alternativelor. Cu Thiago Motta retras la finalul sezonului, cu Marco Verratti accidentat, germanul a trebuit să improvizeze şi experimentul nu i-a ieşit. Vinovatul? Nici Tuchel, nici Marquinhos, cel puţin din punct de vedere al tehnicianului.

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Tuchel a rupt la acea vreme orice relaţie cu Antero Henrique pentru că spaniolul nu i-a adus, în ciuda insistenţelor din vară, un mijlocaş central de superclasă. În perioda de mercato, PSG a încercat să-l transfere pe N'Golo Kante, dar s-a lovit de refuzul jucătorului, dar şi al lui Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.