Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Arturo Vidal ar putea pleca de la Barcelona! De ce se gândește fotbalistul la demisie

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Mijlocașul Barcelonei, Arturo Vidal, a anunțat că va părăsi Barcelona și își va căuta o altă echipă dacă nu va fi utilizat mai mult pe teren.

Mijlocașul catalanilor nu este mulțumit de faptul că antrenorul Ernesto Valverde nu îi permite să joace mai mult timp și este lăsat mai mult pe banca de rezerve. Vidal a vorbit, pentru TV3, despre planurile sale de viitor, în cazul în care nu va avea parte de mai mult timp de joc: ”Au fost o mulțime de partide în care nu am jucat și asta mă face trist. Trebuie să fim obiectivi. Dacă până în decembrie sau până când se încheie sezonul nu mă voi simți important pentru echipă, va trebui să iau o decizie și să caut un alt loc unde să merg și să fiu important”.

Vidal a vorbit și despre situația actuală a Barcelonei: ”Pot spune că totul este bine , dar, ca să ne atingem obiectivele, trebuie să ne îmbunătățim mult jocul. Avem timp. Dacă vrem să ne atingem cele trei obiective, va trebui să lucrăm la capacitate maximă și să dăm mai mult”.

Citește și: ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE O româncă a FILMAT momentul în care polițiștii îl ÎMPUȘCĂ pe atacatorul de pe Podul Londrei: 'Ăști au mitraliere, ce fac?'

În acest sezon, Vidal a avut parte de 13 apariții în toate competițiile, în care a marcat 4 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Arturo Vidal a ajuns la Barcelona în anul 2018, în urma unui transfer de la Bayern Munchen. Atunci, catalanii au plătit pentru jucătorul din Chile suma de 18 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.