Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma a anunţat, că alături de preşedintele clubului, Jim Pallotta, ca doneză 150.00 de euro familiei unui suporter al lui Liverpool bătut de fanii Romei

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

AS Roma a anunţat, joi, că alături de preşedintele clubului, Jim Pallotta, va dona 150.000 de euro familiei lui Sean Cox, fan al echipei Liverpool atacat de suporteri ai grupării italiene la 24 aprilie informează news.ro

AS Roma va dona 100.000 de euro prin intermediul fundaţiei Roma Cares, iar Pallotta va face o donaţie personală de 50.000 de euro.

Suma de 150.000 de euro este una iniţială.

Vineri, oficiali ai clubului AS Roma s-au deplasat în Irlanda pentru a se întâlni cu soţia lui Sean Cox, Martina, şi cu reprezentanţi ai familiei care încearcă să coordoneze eforturile de strângere de fonduri pentru acoperirea cheltuielilor medicale şi pentru recuperarea lui Cox. AS Roma s-a angajat să colaboreze cu familia Cox şi pentru alte iniţiative de strângere de fonduri pentru Sean Cox.

“Ceea ce i s-a întâmplat lui Sean Cox nu ar trebui să i se întâmple nimănui la niciun meci de fotbal. Gândurile noastre sunt şi astăzi, aşa cum au fost din prima zi, alături de Sean, Martina şi de întreaga familie. Sperăm cu toţii ca Sean să se recupereze cât mai bine posibil”, a declarat Jim Pallotta.

“Viaţa noastră s-a schimbat total după ce i s-a întâmplat lui Sean. Nu sunt semne că Sean va putea să revină acasă prea curând şi chiar şi cu eforturile specialiştilor în recuperare, recuperare care va dura câţiva ani, el va avea nevoie de îngrijiri toată viaţa”, a spus Martina Cox.

Sean Cox, în vârstă de 53 de ani, fan irlandez al echipei Liverpool, a fost atacat în 24 aprilie, în apropierea stadionului Anfield, înaintea meciului englezilor cu AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor. El a suferit răni grave la cap şi a fost în comă, iar în prezent este internat într-un centru de recuperare.

AS Roma i-a îndemnat pe fani să facă donaţii pe pagina dedicată lui Cox de pe platforma GoFundMe. Până în prezent, pe această platformă s-au făcut 4.625 de donaţii, valoarea totală fiind de aproape 400.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.