Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AS Roma a pierdut la 'masa verde' meciul cu Spezia din Cupa Italiei, după ce staff-ul tehnic a făcut şase schimbări în locul celor cinci permise

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

Justiţia sportivă italiană a decis vineri ca echipa de fotbal AS Roma să piardă cu 0-3 la "masa verde" meciul cu Spezia din optimile de finală ale Cupei Italiei, în care a efectuat şase schimbări în locul celor cinci permise de regulament, transmite AFP.

Justiţia sportivă a menţionat că AS Roma nu ar fi pierdut cu 0-3 doar dacă rezultatul de pe teren ar fi fost şi mai favorabil echipei adverse. Spezia câştigase însă cu 4-2, după prelungiri, meciul care a avut loc la Roma, astfel că a fost reţinut rezultatul de 3-0, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Valeriu Gheorghiță: Nu cred că anul viitor vom mai avea o altă campanie de vaccinare

Profitând de faptul că Roma a rămas în nouă jucători, după eliminarea portarului Pau Lopez, pentru intrare periculoasă asupra unui atacant advers (91) şi a fundaşului Gianluca Mancini, care a văzut al doilea cartonaş galben (92), Spezia a reuşit să dea lovitura în prelungiri, pe parcursul cărora a marcat de două ori, mai întâi prin Daniele Verde (107), jucător format de Roma, iar apoi prin Saponara, în minutul 119, pecetluind soarta calificării.

În confuzia creată după cele două eliminări, antrenorul Romei, Paulo Fonseca, a introdus în teren doi jucători noi, ajungând la un total de şase schimbări efectuate pe parcursul jocului, cu una în plus faţă de numărul maxim permis de regulament.

În acest sezon, Roma a mai pierdut un meci cu 0-3 la "masa verde", cel din deplasare cu Hellas Verona din prima etapă de campionat, în care a trimis un fotbalist fără drept de joc.

Vineri, Paulo Fonseca a asigurat că echipa este alături de el, la fel ca noii proprietari americani, Dan Friedkin şi fiul său Ryan, veniţi în vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.