Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Așa va fi mandatul, vânătoare de vrăjitoare' - Gabriela Firea, despre cum se va descurca Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Gabriela Firea e decisă sp lupte în continuare pentru bucureșteni, după ce a pierdut fotoliul de primar în detrimentul lui Nicușor Dan. În direct la Antena 3, de acum fostul edil al Capitalei îi transmite primarului ales că are foarte multă răbdare.

"Aseară m-am decis să lupt, vroiam să mă retrag din viața publică și politică. Aseară a spus realitățile, nu a mai recitat ce i-au spus consultanții. Faptul că e greu cu termoficarea nu o poate rezolva, faptul că a spus că Podul Ciurel este bun. Mulțumesc frumos pentru recunoașterea meritelor.

Citește și: Rareș Bogdan, anunțul momentului: ‘Vă asigur că vom crește pensiile cu mai mult de 14 la sută’ .

A spus că va opri lucrprile la Pasajul Doamna Ghica. În momentul în care traficul nu se poate rezolva altfel, tu, primar general ales, să vii să spui ce mai construiești, anunți că blochezi pentru nu ar fi autorizație de construcție.

Așa va fi mandatul, vânătoare de vrăjitoare. Cum poți să vii să spui ca deputat că unii din primărie vor înfunda pușcărie. A spus ‘Eu la primărie, Firea la pușcărie’.

I-aș spune lui Nicușor dan că am foarte multă răbdare. Cei care și-au pus nădejdea în el, vor fi foate dezamăgiți", a spus Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.