Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asasinarea lui Ioan Crișan: Niciun suspect după 8 luni de la atentat / Șeful Internelor: 'Ancheta să nu bată pasul pe loc'

Radu Pop
Digi24
arad-explozie

Afaceristul Ioan Crișan a murit în dimineața zilei de 29 mai, în Arad, în urma unui atentat cu bombă plasată chiar în mașina personală. Imediat după incident, ancheta a fost preluată de Parchetul General. Inițial, anchetatorii au anunțat un cerc de suspecți, însă până acum nu a fost identificat făptașul.

Lucian Bode, ministrul de interne, a spus atunci că modul de operare în cazul crimei de la Arad „este unul diferit”, afirmând că, după 1989, au mai fost astfel de tentative de asasinat, care au fost dejucate.

În momentul de față, nimeni nu este pus sub acuzare în acest dosar. Într-un răspuns pentru Libertatea, reprezentanții Parchetului General au transmis că nu pot face foarte multe precizări pe subiect, spunând doar că: „Dosarul penal se află în lucru la procuror, urmărirea penală desfășurându-se in rem”. Adică încă nu este nici o persoană pusă sub acuzare în acest dosar.

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat într-un interviu la Digi 24 că și-ar dori ca ancheta „să nu bată pasul pe loc”, dar admite că este un caz complicat cu multe date de analizat.

„Mi-aș dori să nu bată pasul pe loc. Sunt foarte multe piste pe care înțeleg că procurorul le analizează și cere informații și din țară și din afară țării și ei vor decide când le vor face publice. Dacă ar fi una singură ne-am duce pe ea și am anunța rezultatul. Trebuie să învățăm din greșeli, să le corectăm, să pregătim mult mai bine fiecare acțiune în care suntem implicați. Ne dorim ca situații precum cea de la Arad să fie clarificată. Acolo avem un dosar în lucru, gestionat de Parchet, procurorul suveran în această situație”, a declarat Lucian Bode.

Bomba a fost montată sub scaunul șoferului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.