Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șase copii din Botoșani, aflați în vizită la bunica lor, au fost transportați de urgență la spital, suspecți de toxiinfecție alimentară

www.realitatea.net
ambulanță accident

Șase copii cu vârste cuprinse între un an și șase luni și 13 ani au fost transportați la Spitalul de Urgență din Botoșani, marți, cu stare de rău, dureri de cap, vărsături și stare de leșin, după ce li s-a făcut rău în casa bunicii. Medicii urmează să stabilescă ce a dus la apariția simptomelor.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, echipajele SMURD au fost solicitate să intervină, marți, în localitatea Roma, după ce unui copil i s-a făcut rău și a leșinat.

La sosirea echipajelor medicale, s-a constatat că în locuință se aflau șase copii și toți aveau nevoie de îngrijiri medicale.

“La fața locului au intervenit două autospeciale SMURD. La sosirea forțelor de intervenție s-a constatat că șase copilași, toți din aceeași casă, aveau nevoie de îngrijiri medicale. Ei prezentau cefalee, vărsături, stări de leșin și au fost transportați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani împreună cu mama lor. Echipajele ISU au verificat instalațiile de încălzire, nu au fost înregistrare surgeri de gaze sau fum. Medicii urmează să stabilească din ce cauză aceștia se simțeau rău”, a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

Cei șase copii se aflau împreună cu mama lor în vizită la bunici în momentul în care li s-a făcut rău, medici urmând să stabilească dacă este vorba despre o toxiinfecție alimentară sau de altă natură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.