Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șapte persoane au murit în incidente provocate de uraganul Michael

uragan

Șapte persoane au murit joi în incidente provocate de uraganul Michael, care a lovit puternic statele Florida, Georgia și Carolina de Nord, după ce mai mulți copaci au căzut și sute de case au fost avariate, relatează Reuters, scrie Mediafax.

Statul Florida a fost cel mai afectat de uragan, care era încadrat la categoria patru în momentul în care a atins zona Panhandle / Apalachicola.

Uraganul Michael este considerat al treilea cel mai grav uragan care a lovit Statele Unite. În noaptea de miercuri spre joi acesta a pierdut din intensitate și a fost reîncadrat la categoria de furtună tropicală.

În cursul zilei de joi Michael a ajuns în statul Georgia și în Carolina de Nord, unde a provocat ploi abundente și inundații.

Citește și: Emiratele Arabe Unite, Kosovo şi Serbia sunt cei mai noi membri ai Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei

Cele șapte persoane au murit din cauza copacilor căzuți în Florida, Georgia și Carolina de Nord, au anunțat oficialii locali.

Două persoane au fost rănite grav în Florida din cauza copacilor căzuți, și au fost transportate la un spital din Tallahassee, a transmis Allison Castillo, directorul servicului de urgență din Florida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.