Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF a autorizat noi numiri în conducerea SIF Transilvania SA

ASF

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a autorizat numirea lui Marius Adrian Moldovan şi a lui Răduţă-Gib Tony-Cristian în calitate de membri ai Directoratului SIF Transilvania SA.

"Preluarea de către domnul Marius Adrian Moldovan al mandatului de membru al Directoratului SIF Transilvania SA se va realiza concomitent cu renunţarea la mandatul de membru al Consiliului de Supraveghere al SIF Transilvania SA deţinut de acesta", potrivit unui anunţ al societăţii, publicat vineri pe Bursa de Valori Bucureşti, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Cum se vor face Împărtășania și Spovedania pe timpul stării de alertă – Regulile care trebuie respectate în cimitir

ASF este autoritatea naţională, înfiinţată în anul 2013 prin OUG 93/2012 aprobată prin Legea 113/2013, pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital. ASF contribuie la consolidarea cadrului integrat de funcţionare a celor trei sectoare, care însumează peste 10 milioane de participanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.