Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF a dat în vileag firmele neautorizate care au activat pe piața asigurărilor

asigurari

Mai multe entităţi care nu sunt autorizate să desfăşoare activitate de asigurare au fost active în ultima perioadă la nivelul pieţei de asigurări din România, precum TCS Insurance Company Of Ireland dac, potrivit informaţiilor transmise de ASF, informează Mediafax.

„ASF precizează că entităţile care au dreptul să desfăşoare activitate pe teritoriul României, prin intermediul libertăţii de a presta servicii, precum şi în baza dreptului de stabilire, pot fi identificate în cadrul Registrului asigurătorilor şi intermediarilor din SEE, care poate fi consultat pe pagina web a ASF. În acest context, ASF informează că societatea TCS Insurance Company Of Ireland dac, înscrisă în cadrul Registrului, nu a emis până în prezent poliţe pe teritoriul României. Prin urmare, activităţile de intermediere în asigurare, derulate în numele acestei societăţi în România, nu sunt desfăşurate conform prevederilor legale“, susţine reprezentanţii ASF.

Preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, s-a întâlnit în perioada 13 ñ 15 iunie, la Roma, cu preşedintele CONSOB (Commissione Nazionale per le Societ‡ e la Borsa - Comisia Naţională a Societăţilor şi Bursei de Valori), Paolo Savona, şi cu preşedintele IVASS (Istituto per la Vigilanza sulle Assicurazioni - Institutul de Supraveghere a Asigurărilor), Luigi Federico Signorini, conform ASF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.