Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASF și-a dat acordul - SIF Moldova devine Evergent Investments

ASF

Autoritatea de Supraveghere Financiară a autorizat schimbarea denumirii Societăţii de Investiţii Financiare Moldova în Evergent Investments, informează SIF Moldova printr-un raport remis, marţi, Bursei de Valori Bucureşti, notează Agerpres.

Conform sursei citate, schimbarea denumirii a fost aprobată prin Hotărâre a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 30 octombrie 2020.

Identitatea noului brand reflectă o companie de investiţii modernă, cu valori solide, ghidată de misiunea de a genera valoare pe termen lung pentru investitori, pentru companie, dar şi pentru societate în general.

Evergent Investments îşi declară obiectivul de a deveni lider pe piaţa românească de capital, având o abordare ce valorifică oportunităţile investiţionale în mod responsabil şi creează contextul potrivit ideilor generatoare de performanţă. Noul nume vorbeşte despre un nou avânt în forţă, despre o emergenţă spectaculoasă şi în acelaşi timp despre durabilitate -"ever"", menţionează reprezentanţii companiei.

Aceştia subliniază că logo-ul face o trimitere directă către simbolul recognoscibil al pieţelor financiare - taurul, iar sloganul "Drive for performance" exprimă "avântul continuu, anduranţa echipei de profesionişti ce valorifică resursele printr-o abordare riguroasă, inteligentă şi creativă în strategia de business pentru a
livra performanţa".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.