Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ashleigh Barty şi Coco Vandeweghe, 'împinse de la spate' să părăsească terenul după ce au câştigat proba de dublu de la US Open

Gambling Sites
US Open

Perechea Ashleigh Barty/Coco Vandeweghe (Australia/SUA) a câştigat proba de dublu feminin de la US Open, după ce a învins, duminică, în finală, echipa Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franţa), cu scorul de 3-6, 7-6 (2), 7-6 (8), scrie news.ro.

Învingătoarele vor încasa un cec în valoare totală de 700.000 de dolari, în timp ce învinsele unul de 350.000 de dolari.

Barty şi Vandeweghe s-au plâns după meci că organizatorii nu le-au lăsat să se adreseze publicului şi că au fost practic împinse de la spate să părăsească terenul după ce şi-au primit trofeele, cu explicaţia că trebuie să înceapă finala masculină de simplu.

Citește și: Simona Halep începe săptămâna cu numărul 45 în fruntea clasamentului WTA

"Sunt dezamăgită că nu am avut parte de nicio ceremonie. Nu am putut mulţumi nimănui. Poate o să avem altădată momentul nostru, poate în Australia. Poate ne vor face bine în Australia, dacă în SUA nu s-a putut", a declarat Vandeweghe, potrivit Reuters.

"Să fiu sinceră, nu cred că ar fi fost vreo îngrijorare dacă ei (n.r. - Novak Djokovici şi Juan Martin del Potro) ar fi fost întârziaţi 10 sau 15 minute. Cred că ar fi fost frumos pentru noi să putem mulţumi echipelor noastre şi oamenilor care au făcut posibil acest succes, precum şi publicului. Am fost un pic nedumerită de ce nu ne-au ofert această posibilitate", a spus Barty, la rândul ei

Finala de dublu feminin a început la ora locală 13.00 (20.00 în România) şi a durat două ore şi 32 de minute. Finala de simplu masculin a fost programată de la ora locală 16.00 (23.00 în România).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.