Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistență consulară pentru românii blocați la DOVER și Folkestone

Kent Online
Dover port harbour
Două echipe ale Ambasadei României la Londra au fost și astăzi prezente în punctele fierbinți de la Folkestone (Eurotunnel), Dover (Port) pentru a fi legătura directă cu cetățenii români și a acorda  asistență consulară (suplimentar față de sprijinul acordat de la distanță, telefonic sau prin intermediul canalelor social-media) cetățenilor aflați în dificultate din cauza blocajului de deplasare intervenit în urma restricțiilor impuse de autoritățile franceze persoanelor care se deplasează dinspre Regatul Unit spre Franța.
Echipele Ambasadei s-au deplasat către centrele de testare de la Manston Airport pentru a verifica fluxul de procesare a solicitărilor și au oferit cetățenilor români îndrumări privind accesarea acestora (reamintind că testarea este Gratuită dar Obligatorie pentru a intra în Franța) pentru a putea continua deplasarea acasă, în România, acolo unde sunt așteptați de cei dragi, familie sau prieteni.
Cu ajutorul  echipei de voluntari ai ambasadei au fost distribuite conducătorilor de camioane aflați în rândul de așteptare alimente și apă. Conducătorii de camioane au fost sprijiniți cu transportul către centrele de testare. (sursa: Ambasada Romaniei la Londra)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.