Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asistenta maternală de la care a fost luată cu forța fetița acuză: 'N-am știut că e scoasă în adopție. Nu e posibil așa ceva. Eu aveam prioritate'

vebidoo.de
adoptie copil

Mariana Șărămăt, asista maternală din Baia de Aramă, județul Mehedinți, de unde procurorul și mascații au luat cu forța fetița pe care a crescut-o de la câteva luni, a făcut afirmații grave la adresa autorităților. Ea a declarat, România Tv, că a vrut, de nenumărate ori, să adopte copilul, dar a fost refuzată. În plus, ea a contrazis procurorul care a venit să o ridice pe fetiță. O asociație spune că asistenta maternală ar fi refuzat adopția.

"Au venit la prima oră. Fetele dormeau. Au intrat cu mascații peste noi.  Doamna procuror a luat fata târâș, i a zdruncinat capul, Au venit s-o ia cu forța, de trei ori până acum. Doamna procuror a fost la un pas să-i rupă mâna. fata nu a fost bolnavă, n-a fost o clipă internată.

Fetița a fost pregatită, eu i-am spus fetei, dar ea spunea că nu vrea să audă de așa ceva. De când a venit familia din America, a înțeles, dar  nu a vrut sa plece.

Citește și: Radu Banciu intervine în războiul dintre Marian Oprișan și ANI: ‘Nici în pânzele albe nu o să îți justifici averea’

N-am știut că e scoasă în adopție. Nu e posibil așa ceva. Eu aveam prioritate la adopție, dar cei de la centru mi-au spus că nu avem condiții pentru a adopta al doilea copil. Tot timpul veneau să vadă ce face fata, tot timpul au văzut că fata o duce bine.

Managerul de caz m-a obligat să semnez o hârtie, că renunț la Sorina. Mi-a zis că, dacă nu las copilul, pierd serviciul.

Citește și: Mircea Badea îl atacă dur pe Klaus Iohannis: ‘Câinele nu pleacă de la măcelărie’

Am făcut plângere la DIICOT că mi-a fost falsificată semnătura, dar cazul s-a clasat.

Copiii familiei din SUA, când au venit la noi, au spus că nu o plac pe Sorina", a spus femeia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.