Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo şi Programul DDB şi-ar putea uni eforturile de preluare a FC Dinamo

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo va stabili în Adunarea Generală dacă se alătura Programului Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hâldan pentru "un drum comun" în vederea preluării clubului de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare, confruntat cu mari probleme financiare după ce acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă a anunţat că nu mai investeşte în echipă, anunță news.ro.

"Cornel Dinu s-a înscris şi în programul DDB, un gest elegant menit să unească - în sfârşit - suporterii dinamovişti, pentru un plus de credibilitate în faţa celor ce ar putea pune umărul la renaşterea lui Dinamo, dar care, văzându-ne divizaţi, nu dau doi bani pe ideea de SOCIOS.

Citește și: Emil Boc, despre situația actuală a României: Criza de acum nu este una sistemică, ci una conjuncturală, care poate fi rezolvată

Atunci când Dinamo este în mare pericol, Adevăratul Căpitan ne vrea uniţi! De peste două decenii, clubul nostru e devorat de păsări de pradă, după concesiune, bancrută sau insolvenţă, s-a ajuns la fundul sacului, iar Negoiţă vinde şi ce are, şi ce n-are...

Nu analizăm acum aspecte juridice, dar o să revenim curând cu lucruri legate de stadion, unul din aspectele pe care ambele asociaţii l-au promovat in programul lor, pentru că un nou Dinamo trebuie să aibă o casă nouă!

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a apărut pentru ca suporterii să poată fi implicaţi în viaţa clubului, lucru benefic ambelor părţi, dar refuzaţi sistematic de Negoiţă încă de la înfiinţare, am stat în expectativă si am aşteptat un investitor privat care să cumpere Dinamo şi cu plus şi cu minus. Însă oricare ar fi numele acestui viitor investitor, suporterii trebuie să fie parte din Dinamo, iar programele SOCIOS trebuie să continue.

Statutul ADPD-ului şi tenacitatea DDB-ului se pot uni într-o singură voce. Sigur, sunt multe de discutat despre ultimii doi ani, dar trebuie să acceptăm cu toţii ca duşmanii nostri se numesc altfel şi să nu ne irosim energiile într-un război fratricid. Curând, ADPD va organiza o Adunare Generală unde se vor lua hotărâri, dacă programele şi oamenii din Asociaţii vor decide un drum comun atunci putem vorbi de un pas important înainte.

Luptăm pentru visurile oricărui dinamovist: stadion nou, centru de copii si juniori performant, profesionişti în executivul clubului Dinamo şi o strategie pe termen mediu şi lung care să garanteze ieşirea din anonimatul actual", se arată într-un comunicat al ADPD.

Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo a anunţat, la 17 aprilie, că i-a trimis lui Ionuţ Negoiţă o ofertă de cumpărare cu un leu a pachetului majoritar de acţiuni al SC Dinamo 1948 SA, însă cele două părţi nu au finalizat tranzacţia.

Citește și: Codrin Ștefănescu a explodat la adresa ministrului Muncii: Sinistra nu a scos o vorbă despre majorarea pensiilor, despre salarii și șomeri

Un alt grup de suporteri, din Peluza Cătălin Hâldan, încearcă de asemenea să achiziţioneze acţiunile deţinute de Negoiţă, după ce omul de afaceri a anunţat că nu mai susţine financiar clubul. Ei au transferat clubului "alb-roşu", prin Programul Doar Dinamo Bucureşti, peste 500.000 de euro, pentru ca echipa lor favorită să primească licenţa pentru sezonul 2020/2021 al Ligii I şi pentru a achita salariile jucătorilor. În schimbul acestor bani, suporterii au primit 20 la sută dintre acţiunile clubului.

Negoiţă a negociat în ultima perioadă vânzarea clubului cu o firmă din Spania, dar fără a se ajunge la un acord deocamdată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.