Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, care acordă Globurile de Aur, are trei membri noi

cotidianul
globurile de aur

Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA, Hollywood Foreign Press Association), care acordă trofeele Globurile de Aur, a anunţat vineri că are trei noi membri, scrie Variety, potrivit news.ro.

Citește și: DOSAR La o lună de la scoaterea din țară Mario Iorgulescu era 'total independent de ajutor extern' - A plecat la PSIHIATRIE `julit` în cot și genunchi

Yulia Charysheva din Russia, Sabrina Joshi din India şi Danielle Kool din Olanda s-au alăturat organizaţiei care are, astfel, 85 de membri.

Joshi este fiica lui Ahmed Lateef, membru al HFPA până la moartea sa, în 2015. Ea a scris cartea „Hyderabad to Hollywood” despre viaţa lui şi scrie despre Hollywood pentru publicaţia indiană You & I.

Citește și: DOSAR Mario, fiul fugar al fostului șef LPF, a fost rugat insistent de cunoscuți să nu se suie la volan cu aproape doi la mie alcool și cocaină în sânge

Anunţul a fost făcut în timp ce HFPA încearcă să se apere de acuzaţia că membrii săi restricţionează competiţia între jurnaliştii străini.

Kjersti Flaa, reporter norvegian, a dat în judecată organizaţia în luna august. Ea susţine că de două ori i-a fost respinsă înscrierea în grup pentru că ar reprezenta o ameninţare pentru doi membri actuali.

În plângere, HFPA este acuzată de „cultura corupţiei”. Ea spune că membrii organizaţiei merg în deplasări de lux şi primesc mii de dolari şi că multor altor jurnalişti calificaţi le-a fost refuzată înscrierea în ultimii ani, inclusiv lui Joshi.

Citește și: EXCLUSIV SURSE Numele 'Ludovic' și `Nelu Tătărelu` pe buzele VÂNZĂTORILOR de măști din starea de urgență dar și pe o înregistrarea ambientală din dosarul UNIFARM

Luni, HFA a depus o cerere de respingere a procesului lui Flaa, acuzând-o de desfăşurarea unei campanii de hărţuire pentru a obţine un loc în grup.

Noii membri ai organizaţiei sunt aleşi prin vot majoritar de membrii activi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.