Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Pro Infrastructură: Pizzarotti, motivaţi să-şi mai spele din păcate? - În sfârşit, şantierul de 21 kilometri dintre şi Mizil arată a... şantier

Digi24
lucrari sosea drum infrastructura

Asociaţia Pro Infrastructură afirmă, luni, că ”italienii de la Pizzarotti chiar vor să dea uitării dezastrul de pe A10 şi încep să se ţină de promisiuni”, iar ”şantierul de 21 kilometri dintre şi Mizil arată a... şantier”, potrivit news.ro.

”Pizzarotti, motivaţi să-şi mai spele din păcate? În sfârşit şantierul de 21 kilometri dintre Dumbrava (nod cu Autostrada A3) şi Mizil arată a... şantier. Se pare că italienii de la Pizzarotti chiar vor să dea uitării dezastrul de pe A10 şi încep să se ţină de promisiunile pe care ni le făceau când i-am vizitat în aprilie: investiţii, mobilizare, seriozitate”, a transmis, luni, Asociaţia Pro Infrastructură.

Sursa citată a precizat că, ”la terasamente, au doi subcontractori puternici, Apolodor şi IBB, iar pe partea de structuri partenerii de asociere de la Retter se pare că încep şi ei să intre într-un ritm bun după îndelungi dispute legate de proiectarea servită la licitaţie de CNAIR, prin Consitrans”.

”Îndelungile probleme birocratice şi tehnice din teren care, apropo, nu s-au rezolvat în întregime, au adăugat deja 5 luni la termenul de finalizare, împins aşadar în septembrie 2024”, au mai transmis reprezentanţii ONGului.

Potrivit acestora, luna septembrie este totuşi foarte greu de atins, dar o deschidere în decembrie 2024 ”este încă fezabilă într-un scenariu realist-optimist, dacă italienii reuşesc să menţină această mobilizare cum rareori am văzut la ei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.