Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociația `România schimbă ceva` vine cu `Noi acuzații de abuzuri și ilegalității la APM ILFOV. Opinia publică cere controale: Dovezile sunt acolo!`

facebook.com
depozit ecologic ilegal

Asociația România schimbă Ceva vine noi acuzații la adresa operatorului ECOSUD.SA. Pe pagina sa de Facebook asociația prezintă date foarte interesate cu ceea ce se întâmplă în zona Depozitului ecologic de la Vidra și jocurile care s-ar face la APM ILfov în legătură cu aceasta și trag un semnal de alarmă cu privire la potențialul ecologic exploziv din zonă:

”Noi acuzații de abuzuri și ilegalității la APM ILFOV. Opinia publică cere controale: Dovezile sunt acolo!

Noi informatii venite pe surse susțin ideea ca in următoarea ședința de analiza tehnica APM ILFOV va accepta sa comita noi ilegalitați in procedura de revizuire a autorizatiei integrate de mediu a nocivei gropi de gunoi VIDRA, totul pentru a acoperi grave infracțiuni comise de societatea ECOSUD S.A.

Conform informațiilor primite, consilierul agenției de mediu Ilfov responsabil cu autorizația de mediu a gropii Vidra, Georgeta ANGHELESCU este dispusă sa aprobe modificarea coeficientului de tasare a deșeurilor pentru groapa Vidra, de la coeficientul prevazut de lege de 0,8 tone/metru cub la unul astronomic de 2 tone/metru cub și astfel sa rezolve și sa mascheze faptul ca societatea ECOSUD SA a eliminat ilegal peste 5 milioane de metri cubi de gunoaie la Vidra. Ce înseamnă asta?: Prin simpla modificare a unei cifre din actul de reglementare, APM ILFOV va legaliza astfel faptele penale de depozitare a gunoaiele peste capacitatea autorizată din ultimii ani de zile, aprobând astfel dublare volumul din depozitul Vidra fără studii de impact asupra mediului și a sănătății populației și fără acord de mediu valabil.

In groapa Vidra au fost eliminate pana acum peste 7,5 milioane tone de gunoi care reprezintă circa 9,5 milioane metri cubi, volum care prin simpla modificare a coeficientul de la 0,8 la 2 devine pe hârtie 3,7 milioane metri cubi, fiind înjumătățit din pix. Miza o reprezintă milioane de euro care vor intra in buzunarele acționarilor ECOSUD care cor putea depozita ilegal încă 20 de ani in groapa VIDRA. Poate domnul ministru COSTEL ALEXE prin corpul de control sau primul ministru LUDOVIC ORBÁN prin corpul sau de control sa dispună o ancheta la APM ILFOV.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.