Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asociaţia Taximetriștilor atrage atenţia autorităţilor publice cu privire la pericolul iminent ca taximetriştii să se infecteze cu COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam taxi taximetristi

Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) atrage atenţia autorităţilor publice cu privire la pericolul iminent de a se infecta şi răspândi COVID-19(coronavirus) taximetriştii care operează în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi precizează că măsurile luate sunt aproape zero, conform unui comunicat de presă al asociaţie.

"Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) atrage atenţia autorităţilor publice cu privire la pericolul iminent de a se infecta şi răspândi COVID-19 (coronavirus) taximetriştii care operează în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti este poarta de intrare în ţară şi a persoanelor care călătoresc din zone unde au fost declarate focare de COVID-19 şi ne referim aici la persoane care vin din China, Italia (Lombardia,Veneto, Piemonte, Emilia Romagna, Trentino Alto Adige, Lazio). Măsurile luate de autorităţile publice în cazul de faţă sunt aproape zero", se spune în document.

Asociaţia solicită public Guvernului României, Primăriei Municipiului Bucureşti, Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti să vină cu măsuri ferme de prevenire a răspândirii COVID-19.

"Taximetriştii care transportă astfel de persoane infectate sunt persoane extrem vulnerabile şi supuse infectării cu coronavirus. Astfel solicităm membrilor asociaţiei să se informeze, să se protejeze, iar în cazul în care o persoană transportată prezintă semne de boală, îi rugăm să contacteze urgent asociaţia şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.