Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASPA reia campania de microcipări şi sterilizări gratuite în cazul câinilor de rasă comună, cu deţinător, din Bucureşti

ASPA

Municipalitatea, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), reia pe 13 ianuarie campania de microcipări şi sterilizări gratuite în cazul câinilor de rasă comună, cu deţinător, din Bucureşti.

Reprezentanţii Primăriei Capitalei anunţă, joi, pe Facebook, că pe 13 ianuarie, în prima zi a campaniei, o clinică veterinară mobilă va efectua sterilizări în spaţiul din şoseaua Olteniţei nr. 169, sectorul 4.

Programările se realizează, de luni până vineri, în intervalul orar 9,00 - 16,00, la numărul de telefon 0743.204.942.

În cadrul campaniei se asigură gratuit anestezia, operaţia de sterilizare, tratamentul post operator, microciparea, înregistrarea în Registrul de Evidenţă al Câinilor cu Stăpân şi carnetul de sănătate. Animalul nu trebuie să mănânce nimic cu 12 ore înainte de operaţie şi trebuie să fie clinic sănătos pentru a putea fi sterilizat. Femelele se sterilizează începând cu vârsta de şase luni, iar masculii de la opt luni.

De pe 16 ianuarie vor fi reluate şi acţiunile de informare şi control derulate de Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor şi Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti. Deţinătorii patrupedelor vor fi verificaţi dacă au câinii microcipaţi şi sterilizaţi, cum prevede legea. Amenzile pentru nerespectarea legislaţiei sunt cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.