Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta ar fi BOMBA ANULUI: Nou dosar la DNA pe numele lui Ponta, consilierul lui Obama e implicat

ponta dna agerpres

Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, de la Antena 3, ce a vrut să mascheze Sebastian Ghiță, în 11 octombrie, atunci când s-a prezentat la DNA Ploiești cu două bufnițe, despre care spunea că sunt primite de la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, precum și ce legătură are el cu un nou dosar care i s-ar pregăti lui Victor Ponta, pe modelul dosarului Ponta - Tony Blair.

În acea zi, la DNA erau audiați în dosarul Tony Blair doi dintre oamenii de bază ai lui Sebastian Ghiţă: Ionuţ Iordăchescu, interpus la firmele controlate de deputat, şi Chirilă Sorin Adrian, vărul soţiei lui Ghiţă, şi el patron de firme apropiate deputatului.

Citește și: Conduce în SÂNII GOI, dar cu centura pusă: IMAGINI de senzație cu o femeie, la volan / VIDEO

Aceștia trădează felul în care se dezvoltă dosarul Ponta-Blair într-un dosar cu un alt politician de mai mare calibru, spune Oana Zamfir, la Antena 3.

Potrivit dezvăluirilor Oanei Zamfir, firma Federal Media Partener, controlată de Sebastian Ghiță prin interpusul Ionuț Iordăchescu, ar sta la baza extinderii cercetărilor în care Victor Ponta ar putea fi acuzat, din nou, într-un nou dosar, de spălare de bani.

Citește și: Cu ea a înșelat-o Cristiano Ronaldo pe Irina Shayk: Da, e ROMÂNCĂ / FOTO

Federal Media Partener SRL a fost înființată la Ploiești, în 2013, la aceeași adresă unde are sediul social ASESOFT TECHNOLOGIES SRL, partea grupului Asesoft Internațional, fondat de Sebastian Ghiță.

Al doilea personaj din Federal Media Partener era Costache Caragea, acționat cu 10% în firma RTV Net Internațional SRL.

2014. Federal Media Partener încheie un contract de 300.000 de dolari cu Podesta Group (SUA)

Citește și: Face MILIOANELE cu raba: Ea e cea mai bine plătită cântăreață din lume / VIDEO

În august 2014, firma din Ploiești (Federal Media Partener) încheie un contract cu una dintre cele mai puternice firme de lobby de pe planetă, Podesta Group (SUA), fondată de John Podesta, consilierul lui Barack Obama.

Contractul privea acordarea de consultanță strategică și servicii în domeniul comunicării, ce poate include și activități politice.

Citește și: PEDEAPSĂ pentru șoferii care îi orbesc cu faza lungă pe participanții la trafic

În documente publicate de Wikileaks, Podesta apare în relație cu Victor Ponta încă din 2012. Un e-mail dat pe 28 iulie 2012, cu titlul ”seeing Ponta” trimis de către ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein către John Podesta și Tony Podesta și David Morris, diplomatul le amintește acestora că întâlnirea cu Ponta este a doua zi.

Așadar, pe 29 iulie 2012, în ziua desfășurării referendumului pentru demiterea din funcție a președintelui României. Victor Ponta a negat însă întâlnirea.

Citește și: Lucruri inedite și mai puțin știute despre Planeta Pământ – partea a IV-a

Contractul de 300.000 de dolari, semnat în timpul campaniei pentru Președinția României, între Federal Media Partener și Podesta Group, încheiat pe 21 noiembrie 2014, nu apare în cheltuielile de campanie ale candidatului Victor Ponta, așa cum au fost ele publicate în raportul Autorității Electorale Permanente.

Citește și: Mesajul unui baietel inainte de moarte zguduie lumea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.