Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta au căutat românii pe eMag în 2019: 'Bani falşi euro, aparat de strâns salamul, pulover urât de Crăciun, telefon Dorel sau urzeala manelelor'

emag

"Plicuri bani nuntă", "Pulover urât de Crăciun", "Telefon Dorel", "Accesoriu mulgătoare" sau "Urzeala manelelor", sunt doar câteva dintre cele mai amuzante căutări online ale românilor pe site-ul retailerului eMag.

Conform companiei, în 2019, utilizatorii au căutat pe eMag produse aflate în tendinţe, dar şi produse mai puţin obişnuite sau informaţii diverse. Astfel, în anul care se încheie, cel mai căutat cuvânt pe site-ul retailerului online a fost "iphone 11", iar cel care a înregistrat cea mai mare scădere în căutări a fost "squishy", aflat în 2018 pe primul loc în top, informează agerpres.ro.

Citește și: Laura Codruța Kovesi lăsată de izbeliște!

În ceea ce priveşte cele mai neobişnuite căutări, în Categoria "În curând pe eMag", regăsim "plicuri bani nuntă", "piscină în pungă", "bani falşi euro" sau "aparat de strâns salamul".

La categoria "Întreabă eMAGu'", utilizatorii s-au întrecut în idei de căutare, precum: "cursul bnr euro", "unde e bine să te cazezi la predeal", "câţi ani ai?", "adresa becali", "telefon dorel", "preţ câine ciobănesc".

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Pentru categoria Trending, românii au fost curioşi să afle detalii şi informaţii, printre altele, despre "trotineta electrică", "iphone 11", "matura electrică", "slime" şi "televizor 8k".

Categoria "Nici eu nu m-am gândit, dar am găsit" cuprinde căutări amuzante, precum "zdrobitor struguri", "accesoriu mulgătoare", "carcasă porc", "afumătoare" şi "arzător porc", în timp ce la secţiunea "Am prieteni de elită", românii au căutat "manele de copii de cinci ani", "urzeala manelelor", "manele de crăciun", "vara manelelor 2005", "florin salam la reducere" sau "stic plin cu manele".

Citește și: DNA a deconspirat o altă rețea importantă!

Cât priveşte categoria "Declaraţie de dragoste", variantele centralizate de eMag sunt: "emoji pentru tibi", "100 de te iubesc" sau "idea de iubit".

Alte căutări amuzante au fost înregistrate la categoria "Căutare cu premeditare" ("adevarata care merge pe stradă", "telescop buca", "chiloţi cu blană"), categoria "Pune-ţi o dorinţă" ("vreau un pătuţ cu bebeluşi în el", "adidaşi ca a lui dorian popa", "cârnăţar pt cârnaţi", "cap de păpuşă care se coafează", "brăţara care are puterea lui elsa"), categoria "Cadou pentru duşmani" ("pulover urât de crăciun", "cel mai urât costum", "bomboane stricate", "pulane"), categoria "Supersize" ("tutun la găleată", "aer condiţionat mult", "papuci scumpi"), categoria "Cum se aude, aşa se scrie" ("aparat de făcut sendfişi", "maşină ân şurubat", "ninjea", "şi bunica mi-a").

Citește și: Klaus Iohannis o recompensează pe Ana Birchall? Oportunitate pentru fostul ministru al Justiției

Pe de altă parte, în Top 10 al căutărilor serioase pe eMag se află, în ordine: iphone 11, Samsung, Iphone, Pampers, Huawei, iphone x, căşti, ceas, frigider şi bicicletă.

Companie românească fondată în anul 2001, eMAG a devenit un lider în retailul online în România, având prezenţe în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. Prin intermediul platformei Marketplace, eMAG aduce valoare celor peste 27.000 de selleri din toate cele patru ţări în care activează.

Citește și: Laura Codruța Kovesi lăsată de izbeliște!

În 2018, veniturile grupului eMag au crescut cu 17,5%, până la 4,77 miliarde de lei, comparativ cu datele din anul precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.