Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ASTA e prima țară din Europa în care șomajul este INTERZIS

somaj

Ce pentru unii e mai mult decât o ciudățenie, pentru unii e lege! Într-o țară din Europa, șomajul este interzis! Presedintele Belarusului, Alexandr Lukasanko, a semnat luna aceasta un decret radical, menit sa-i pedepseasca pe "lenesii" din aceasta tara. Practic, fiecare cetatean e obligat sa lucreze cel putin o jumatate de an, altfel va fi amendat.

Aleksandr Lukasenko este hotarat sa lupte impotriva "parazitismului social", iar la inceputul acestei luni a semnat un decret mai putin obisnuit.

Persoanele active social vor fi amendate daca nu dovedesc participarea lor la diverse actiuni de munca, pentru care au platit impozit la stat, pe o perioada de cel putin 183 de zile dintr-un an. Sub incidenta acestei legi intra toti cetatenii activi sau rezidentii permanenti in Belarus, iar amenda a fost fixata la 3,6 milioane ruble belaruse (230 euro).

Singurii scutiti de aceasta prevedere intrata deja in vigoare sunt studentii, parintii care au in ingrijire trei sau mai multi copii, minorii si pensionarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.