Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ĂSTA e primul BLAT între PNL și PSD! Ce s-a pus la cale la Iași / DEZVĂLUIRI

victor ponta cristian adomnitei iasi

Cei mai importanți lideri politici ai momentului se află, în aceste zile, la Iași. PNL are ședință importantă, iar toți greii partidului se află acolo. Președintele Klaus Iohannis va merge și el sâmbătă. Victor Ponta, alături de câțiva dintre miniștrii săi, dar și cei mai importanți prieteni din PSD sunt în Moldova pentru a participa la manifestațiile dedicate zilei de 24 ianuarie.

De-a lungul timpului, Mica Unire a fost un prilej pentru ca forțele politice să-și scoată în stradă militanții. Anul acesta pare să fie altfel. Avertizat că va fi huiduit la Iași, Victor Ponta și-a luat măsurile de precauție. Nu a vorbit cu cei de la SPP, ci cu cei de la PNL.

Astfel, s-a pus la cale primul blat între PNL și PSD. Ponta i-a cerut lui Cristian Adomniței, șeful CJ al Iași din partea PNL, să nu cheme membri de partid la manifestațiile dedicate Unirii. La schimb, nici primarul Iașului, Gheorghe Nichita, nu o să-și scoată oamenii în stradă. Astfel, va fi liniște, pace și unire la Iași.

”Am vorbit cu domnul Adomniței și m-a asigurat că nu vor fi huiduieli la Iași! Nu aducem oameni nici noi și nici ei și va fi liniște. Am zis să ne comportăm civilizat”, a răspuns Victor Ponta la întrebarea dacă se teme că va fi huiduit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.