Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Asta schimbă tot în dosarul Dan Condrea: Ce s-a aflat despre fosta sa soție / DOCUMENT

Laura Georgescu e cel mai nou personaj căutat de presa din România după moartea lui Dan Condrea! Femeia e fosta soție a patronului mort de la Hexi Pharma. Ea a fost internată, în 2009, la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, timp de 3 luni. Însă, fosta doamnă Condrea spune că a fost internată împotriva voinței sale și susține că nu ar avea probleme de natură psihică. Numai că STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia unui document care demonstrează că Laura Georgescu e un pericol pentru propria-i fiică. Asta a decis o instanță, Judecătoria Sectorului 1, în noiembrie anul trecut.

Atunci, Laura Georgescu a solicitat ca fiica sa, care se afla în custodia lui Dan Condrea, să-i fie încredințată, o dată la două săptămâni, dar și în vacanță sau cu alte ocazii. Magistrații au fost de acord, dar cu o singură condiție. Dată fiind starea sa de sănătate psihică, judecătorii au cerut ca fetița să fie predată doar în prezența bunicii materne. Asta arată clar că Laura Georgescu a depus acte care demonstrează că are probleme de natură psihică.

Citește și: A apărut cel mai periculos joc sexual: I se spune ruleta sârbească! Vezi ce presupune

”Admite in parte cererea formulata de reclamanta-parata in contradictoriu cu paratul si cererea reconventionala. Stabileste program de vizitare in favoarea reclamantei-parate in cadrul caruia aceasta sa aiba legaturi personale cu minora, astfel:

- in primul si al treilea sfarsit de saptamana din luna, incepand de vineri, ora 18.00 pana duminica ora 18.00;

- doua saptamani in perioada vacantei de vara in perioada 01.07-15.07 si prima jumatate din vacanta de iarna, incluzand sarbatorile de iarna respectiv: doar Craciunul din 24 decembrie orele 18 pana la 26 decembrie orele 16 in anii pari si doar Revelionul in anii impari din 31 decembrie orele 12 pana la 1 ianuarie orele 18, trei zile in perioada Sarbatorilor de Paste, intercaland si incluzand sarbatoarea Pascala in anii impari;

- in toate cazurile prin aducerea minorei la domiciliul reclamantei-parate si predarea acesteia bunicii materne si preluarea acesteia din domiciliul mamei la terminarea programului de vizita de catre tata si in prezenta bunicii materne, iar in perioada de vacanta minora va avea posibilitatea de comunicare zilnica si prin orice mijloace cu tatal sau, iar in perioada vacantelor, ora de predare este 10.00, iar de preluare este 18.00, exceptie facand Craciunul in anii pari si revelionul in anii impari;

- in fiecare an de ziua de nastere a reclamantei-parate, 15 ianuarie ,de la orele 12-18,

- in anii pari, de ziua minorei, 6 decembrie, de la orele 16-18, in prezenta bunicii materne si in aceleasi conditii de predare-preluare. Ia act de faptul ca nu s-au solicitat cheltuieli de judecata. Cu apel in 30 de zile de la comunicare, la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.”, anunța instanța în 2015.

Citește și: Ea e primul model INTERZIS pe Facebook: Cum arată femeia / VIDEO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.