Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni după protestul de la Parlament: 'Iată că spiritele se încing. Atenție la foc în perioada următoare'

aliniere planete

Astăzi este cea mai scurtă zi a anului, dar nu si cea mai calmă, se pare, având în vedere agitația de la Parlament. În urmă cu puţin timp a fost marcat începutul iernii astronomice, solstițiul de iarnă 2021. La ce să ne așteptăm în ultimele zile ale acestui an, pentru că vedem provocările cu care ne confruntăm, aflăm de la astrologul Cristina Demetrescu.

„Da sunt ultimele două săptămâni din acest an care sunt cele mai agitate. După 1 ianuarie s-ar putea ca lucrurile să se liniștească. În primul rând avem tensiune între două planete grele, două planete mari care implică tot felul de fenomene din acestea imprevizibile, mișcări sociale, pentru că pun lucrurile într-o situaţie limită acolo unde cineva nu mai vede o soluţie, acolo unde energia se acumulează şi nu se mai poate degaja decât prin explozii, la propriu sau la figurat.

Este un eveniment care este mai rar, nu se întâmpla de fiecare dată deci agitația nu vine de la solstițiu de iarnă. Vine de la această perioadă în care sunt foarte multe evenimente astrale. Marte este o planetă de foc şi a intrat într-o zodie de foc în Săgetător. Iată că spiritele se încing. Atenție la foc în perioada următoare.

Marte va rămâne în Săgetător până la sfârşitul lunii ianuarie. Dar în aceste două zile cât karma mai stă pe acest semn al Săgetătorului, tot semn de foc, cumva se întâmplă şi foarte multe lucruri pentru că noi nu am înțeles aşa cum trebuia de-a lungul vieţii, ce este esențial şi ce nu este esențial.

Aspectul cuadraturii dintre Saturn şi Uranus durează între 13 şi 31 decembrie, iar tensiunea este atât de puternică încât fiecare zi din aceste două săptămâni poate veni cu evenimente imprevizibile atât în plan social cât şi în toate planurile",  a spus astrologul Cristina Demetrescu la emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.