Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ATAC AERIAN asupra unei școli din Yemen: 10 copii morți și 28 de răniți/ FOTO

yemen

Zece copii au fost ucişi în Yemen într-un raid al coaliţiei arabe, aflată sub comanda Arabiei Saudite, asupra unei şcoli situate într-o zonă controlată de rebelii houthi, a anunţat duminică organizaţia Medici fără Frontiere (MSF), relatează AFP, citează agerpres.ro

"Am văzut 10 copii morţi şi 28 răniţi, toţi cu vârste sub 15 ani, victime ale loviturilor aeriene asupra unei şcoli coranice la Haydan", în nordul Yemenului, a declarat un purtător de cuvânt al MSF, Malak Shaher, adăugând bombardamentul a avut loc sâmbătă.

Război total în Guvernul Cioloș. 'Tabăra liberală' cere ELIMINAREA părții 'pro-PSD'


UNICEF a confirmat că lovituri aeriene au vizat această şcoală din nordul Yemenului, fiind ucişi mai mulţi copii cu vârste între şase şi 14 ani. 

"Din cauza intensificării violenţelor în Yemen săptămâna trecută, numărul copiilor ucişi sau răniţi în timpul atacurilor aeriene sau a exploziilor minelor a crescut în mod semnificativ", a afirmat agenţia ONU.

Primul lot convocat de Daum pentru meciul cu Muntenegru. Surprize mari


Un purtător de cuvânt al rebelilor houthi, Mohamed Abdelsalam, a postat pe Facebook imagini şi înregistrări video care arată copii morţi înfăşuraţi în pături, denunţând o "crimă motivată de ură". 

Conflictul din Yemen s-a soldat cu peste 6.400 de morţi. Violenţele s-au intensificat după suspendarea săptămâna trecută a negocierilor de pace desfăşurate fără succes în Kuweit. 

Coaliţia arabă condusă de Arabia Saudită a fost acuzată într-un raport ONU că este responsabilă de moartea a numeroşi civili, între care şi copii, acuzaţie respinsă însă de coaliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.