Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac armat în Kosovo, în ajun de Crăciun: doi sârbi au fost împușcați în stil mafiot, dintr-o mașină în mișcare; atacatorul ar fi un albanez

AJC.com
foc de arma, pistol

Doi tineri sârbi din Kosovo au fost împușcați în ajun de Crăciun! Un adolescent de 11 ani și un tânăr de 21 de ani au fost răniți în apropiere de orașul Strpce dintr-o mașină care trecea pe lângă ei, a anunțat Oficiul pentru Kosovo și Metohija.

Cei doi au fost spitalizați de urgență cu leziuni moderate. Se specifică faptul că, în momentul atacului, tinerii se plimbau pe marginea drumului și se îndreptau spre ceremonia de seară, specifică în seara de Ajun de Crăciun.

Poliția din Kosovo a deschis o anchetă în acest caz. În anunț se precizează că au primit informații că „două persoane, una în vârstă de aproximativ 11 ani și cealaltă de aproximativ 31 de ani, au fost rănite cu o armă de foc de o persoană necunoscută care se afla într-un vehicul de pasageri în mișcare, care circula din Štrpce în direcția Uroševac. Din informațiile pe care le avem, ambii răniți sunt în afara oricărui pericol. Toate acțiunile au fost întreprinse de polițiști, iar apoi la fața locului s-au deplasat anchetatorii de poliție și tehnicienii penali ai Sectorului Regional de Investigații, cu autorizația procurorului. și a început ancheta”, se arată în comunicat.

Biserica Ortodoxă Sârbă sărbătorește Crăciunul conform vechiului calendar iulian pe 7 ianuarie.

Presa relatează că atacatorul ar fi un albanez din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.