Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac ARMAT în SUA. CINCI morți și mulți răniți/ UPDATE

captura Twitter
cascade mall

UPDATE 14.03: Un bărbat a împuşcat mortal patru femei şi un bărbat într-un centru comercial din statul Washington, iar apoi a reuşit să fugă de la locul atacului, a anunţat poliţia, care îl caută în prezent pe agresor, relatează DPA.

*

Cel puţin patru persoane au fost împuşcate mortal şi mai multe rănite într-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, iar atacatorul a reuşit să fugă, a anunţat poliţia locală pe reţelele de socializare, potrivit Reuters şi AFP citate de Agerpres.

Vezi și: Televiziunile din România criticate după cutremur: NU au existat!/ VIDEO

UPDATE: A fost revizuit bilanțul victimelor. Se pare că sunt doar 3 morți.

UPDATE:

Potrivit martorilor intervievaţi de canalul KOMO News atacatorul a pătruns într-un magazin Macy's, unde a deschis focul. 

'Martorii sunt audiaţi, iar apoi vom decide ce vom face în continuare', a spus Rick Johnson, care a cerut locuitorilor 'să rămână acasă şi să informeze autorităţile asupra a tot ce li se va părea suspect'. 

Un spital local a precizat că a primit un rănit după atacul armat din Cascade Mall, a relatat un post local asociat CBS. De asemenea, participanţii la un meci de fotbal american de la un liceu din vecinătate au fost evacuaţi. 

NBC News relatează, citând poliţia din statul Washington, că nu există indicii că atacul armat din Burlington ar fi unul terorist. 

'Tragedia a lovit în Washington astăzi. Inimile noastre sunt alături de cei din Burlington', a postat pe Twitter guvernatorul Jay Inslee.

__

Atacul a avut loc vineri în jurul orelor 19.30 (sâmbătă, 02.30 GMT) la Cascade Mall din Burlington, statul Washington, la aproximativ 65 de mile nord de Seattle, a scris pe Twitter purtătorul de cuvânt al poliţiei statale Washington, Mark Francis.

Suspectul este 'un bărbat hispanic îmbrăcat în gri', a adăugat el. El ar fi fost văzut ultima dată deplasându-se spre autostrada care trece prin apropierea centrului comercial din Burlington, oraş care se află între Seattle şi frontiera canadiană. 


Purtătorul de cuvânt a precizat că atacatorul este în prezent căutat de poliţie, care a difuzat o fotografie cu salvatorii de la faţa locului.

Vezi și: Glume după cutremur: E prima dată în mandatul lui Iohannis când au început să se miște lucrurile

'Serviciile de urgenţă intrând în mall sub escorta poliţiei' după ce a avut loc incidentul, pentru a-i îngriji pe răniţi, a postat Mark Francis pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.