Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atac asupra misiunii OSCE la Donetk: Cineva doreste sa nu raportam ce se intampla aici

masina incendiata

Misiunea Specială de Monitorizare a OSCE în Ucraina afirmă că nu intenţionează să-şi întrerupă activitatea în estul acestei ţări după ce patru maşini blindate ale sale au fost incendiate la Doneţk, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează agenţia de presă Unian.

"La etapa actuală, OSCE nu intenţionează să-şi întrerupă activitatea (în estul Ucrainei)", se spune într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a OSCE.

Potrivit comunicatului, organizaţia este de părere că scopul incendierii celor patru maşini lângă biroul OSCE este de a intimida misiunea, pentru ca aceasta să nu mai elaboreze rapoarte pe marginea evenimentelor din Doneţk.

"Există, se pare, unii care nu doresc ca misiunea să raporteze despre ce se întâmplă în Doneţk. Există unii care consideră că un atac violent asupra unor civili şi bunurilor lor constituie un mijloc întemeiat pentru atingerea acestui scop", se spune în comunicat.

Totodată, comunicatul precizează că răspunderea pentru asigurarea securităţii reprezentanţilor misiunii şi bunurilor ei stă "pe umerii celor care deţin controlul în Doneţk".

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.