Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Omul Rusiei la centrala nucleară de la Zaporojie: 'Forțele Armate ale Ucrainei pregătesc o ofensivă de amploare în zona centralei'

Zaporojie centrală Ucraina

Forțele Armate ale Ucrainei pregătesc o ofensivă de amploare în zona centralei nucleare de la Zaporojie și a punctelor de trecere, instalațiile de artilerie sunt transferate, inclusiv obuzierele M777 și sistemele de rachete cu lansare multiplă (MLRS), a declarat președintele mișcării "Suntem împreună cu Rusia", Vladimir Rogov, în cadrul emisiunii postului de televiziune "Rusia-1". Rogov  este un oficial din cadrul administrației susținute de Rusia din regiunea Zaporojie.

Potrivit lui Rogov, Forțele Armate ale Ucrainei pregătesc "o mare ofensivă în zona centralei nucleare, a punctelor de trecere și puțin spre est". "Un număr mare de tunuri grele, M777, HIMARS MLRS și așa mai departe sunt transferate", a spus el, relatează TASS.

Rogov a subliniat că, potrivit rapoartelor de informații, toată coordonarea operațiunilor militare ale Ucrainei pe linia de contact în regiunea Zaporojie este efectuată de Marea Britanie și Statele Unite.

Centrala nucleară Zaporojie, situată în Enerhodar, se află sub controlul trupelor rusești. Recent, a fost supusă în mod constant atacurilor forțelor armate ale Ucrainei. De cealaltă parte, Ucraina acuză Rusia că atacă centrala.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.